"Suorat toimitukset ilman välikäsiä"
"Palvelumme on asiakkaillemme ilmaista"

Välitämme elintarviketeollisuuden raaka-aineita luotettavilta päämiehiltä eri puolilta maapalloa. Asiakkainamme ovat koko elintarviketeollisuus Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa.

Tavoiteenamme on yhdistää riittävän hyvä laatu, oikea hintataso ja sujuva logistiikka. Päämiestemme ja asiakkaidemme välistä on karsittu kaikki ylimääräiset kustannukset ja byrokratia. Tilaukset ja yhteydenpito toimittajiin hoituu nopeasti ja ammattitaidolla yrityksemme kautta. Kaikilla toimittajistamme on BRC- tai vastaava laatusertifikaatti, mikä takaa laadunvalvonnan korkean tason. Palvelukonseptiimme kuuluu myös tuotteiden markkinainformaation jakaminen ja asiakkaiden pitäminen ajan tasalla toimialamme uusimmista kuulumisista.

Toimintamme pohjautuu yli 40 vuoden kokemukseen elintarvikeraaka-aineiden ostamisesta ja myymisestä. Tunnemme henkilökohtaisesti kaikki toimittajamme, heidän tuotteensa ja toimintatapansa. Yhteistyömme monien päämiestemme kanssa on alkanut jo 20 vuotta sitten.

Miten voimme palvella yrityksesi tarpeita? 

checkbox Kilpailutamme tarvitsemasi raaka-aineet

checkbox Huolehdimmme tilaamasi raaka-aineet varastoosi

checkbox Etsimme uutuusraaka-aineita

checkbox Hankimme tarvittavat tuotetiedot

checkbox Hankimme pienille ja keskisuurille yrityksille suuren ostajan edut yhdistämällä hankintoja

checkbox Välitämme sato-/hintaennusteita satokauden tuotteistaTämä kaikki ja paljon muuta asiakkaillemme ”täysin ilmaiseksi”, ilman tukkuliikkeiden raskaita toiminta- ja katekuluja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›